Don’t think too much

Queen – I Want To Break Free – 2011 Remaster


Godmorgon! Hur mår ni? Själv mår jag piss (rolig start på inlägget eller hur..). Är sjuk som en gnu; knallförkyld, småfebrig och har lite ont i halsen. Verkar inte riktigt som att det är min vecka denna veckan. Så typiskt verkligen. Det är aldrig lägligt eller kul att vara sjuk, men denna veckan hade jag verkligen planerat en hel del.. Typiskt, som sagt.

Smuttar på kaffe och glor ut genom fönstret, det är så fint väder så att det typ pirrar i magen! Älskar höst + sol, det blir så sjukt vackert utomhus då. Har lust att ta en promenad, fotografera och njuta av vädret men det blir ju lite svårt. Hoppas vädret håller i sig så att jag kan få ta del av det när jag blir frisk istället! 🙂


Idag får jag väl istället ta och vila en massa. Tänkte ta tag i köket och sen även få vikt den där jädra tvätten.. det ska bli galet skönt att äntligen få det gjort. Åh förresten! På tal om kök så kan jag tala om att jag, ÅH SÅ HAPPY ALIXY, har hittat fyra djupa tallrikar samt fyra assietter i julservisen som jag samlar på. Är så himla glad! Dock kostar varje del 100kr så det blir ju aningens dyrt, men ska se om jag verkligen behöver allt. Dom djupa tallrikarna är jag alla mest spekulant på, för sådana äger jag inte alls, och det hade varit trevligt att ha dom till t.ex. julgröten. ^^ Anledningen till varför jag är så lycklig över detta är för övrigt på grund av att detta servis har utgått sen flera år tillbaka, och jag hann inte få alla delar. Servisen säljs inte i några butiker alls och finns knappt på internet. Har googlat runt i år och dagar och nu tillslut så fann jag dessa delar på ett antikvariat. Wäääeeyy!

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite. Ha det bra allihopa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *