Too tired to care

Yup, verkligen too tired to care. Har tappat lite (mycket) av den där gnistan.. det är trist. En deppig svacka igen, lite som det brukar bli, så typiskt. För jag orkar inte, känner mig lite för vek för att klara av det. Hello fall..

I måndags var det en sjeego dag, men ändå så himla bra. Behövde den, definitivt. Tid för mig själv och sen rensades luften ordentligt. Igår var jag på NÄL, blev butter och livet sög för en timma eller så men sen kom jag på bättre tankar. Var hemma resten av dagen och då blev det att ta tag i lägenheten. Fick städat köket och lite badrummet, och så stekte jag pannkakor till min plutte. När Isac kom hem så blev min värld den bästa och jag glömde totalt bort mina deppiga tankar och alla problem, åh som min man gör mitt liv så underbart. Vad skulle jag göra utan dig?


Idag vet jag inte vad som händer. Mår fortfarande inte bra. Får se vad dagen har att erbjuda.. annars ska jag väl bara duscha och plocka ur diskmaskinen hehe. Och laga storkok så att jag kan göra tusen lunchlådor till mig själv.

Längtar tills fredag och helgen. Vill ha kul och vara med nära och kära. Vill hem till Skäret och bara vara. Men just nu längtar jag bara tills min älskling kommer hem så att jag kan få pussa på han. Åååh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *