Tell me you’re joking

Sophie Zelmani – To Know You

The truth is hard. The truth is awkward and very often the truth hurts.
People think they want the truth. But do they really?

Hemma från jobbet pga. fetaste huvudvärken. Igen. Plågas av både spänningshuvudvärk och ont i bihålorna, head ache deluxe! Lyxigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller.. vill helst inte ta en massa alvedon och ipren och allt det där. Fast jag antar jag att jag “måste” ta något sånt idag, annars lär jag väl gå runt och vara en zombie typ.

Tänkte i alla fall spendera dagen nedkrupen i sängen. Finns inte så mycket annat att göra. Vika tvätt kanske? Eventuellt träna också, men det beror på hur jag mår senare. Träning är ju annars bra för åtminstone spänningshuvudvärken.. However så blir det i alla fall sängen för stunden. Tänkte kolla färdigt på filmen jag påbörjade igår, Something borrowed, och sen blir det nog en film till. Och vaniljkaffe på det. Har gått och kärat ner mig totalt i de smaksatta kaffet från Kahls. Finns en massa smaker att köpa, hemma hos plutten kör vi på smörkola, vanilj, choklad, irish cream och kardemumma. Yummy! Egentligen skulle vi bara ha det kaffet som “helgkaffe” men hittills har jag hittat på alla möjliga ursäkter för att få dricka det även på vardagarna.. det är ju så smaskens juue!

Idag är det förresten bl.a. den vegetariska dagen och Kinas nationaldag. Och förutom det så är det även dagen då fina Janina lämnar Sverige för USA. Önskar dig all lycka på din resa vännen. Kommer sakna dig till tusen. ♥


Jupp. Nu ska Buttrix lägga sig i sängen och fundera över livet. Förhoppningsvis blir jag Alix snart igen. Bye.

One thought on “Tell me you’re joking”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *