För att jag är trött och här kommer tusen bilder

The Proclaimers – I’m Gonna Be (500 Miles)

Every single one’s got a story to tell.

Godkväll! Sitter och sippar på vaniljkaffe medan jag kollar bloggar, facebook, mail m.m. Känner att jag inte riktigt får tid för sånt nuförtiden. Facebook-biten täcks i och för sig av telefonen men allt annat är “för jobbigt”, imo, för att pilla på i telefonen så det blir tyvärr liggandes tills jag öppnar datorn.

Whatever. Full rulle har det varit de senaste dagarna vill jag lova. I onsdags var det jobb och sen kalas för Frida, i torsdags jobb och sen fika med fina Janina på EH (citytorsdag så fikade tills åtta och satt sen i bilen och pratade tills nio), i fredags jobb och sen Överby (fick shoppat en massa, såå nöjd men missade hälften av butikerna så det får bli ett återbesök..), igår kalas för farmor Isacson (dog av katten nästan), fika på Lejas och lite promenad i stan och sen födelsedagsfest för Jenny på Kurveröd och avslut på Mortens (kladdigt värre på Mortens hehe, min blev bjuden på drink i alla fall höhö), idag upp åtta för att åka till Falköping och kolla på när gubben spelade Paintball SM (riktigt skoj faktiskt, kul att äntligen få se det på riktigt.. kunde vart lite varmare bara).


Det var tusen bilder från de senaste dagarna det. 🙂

Har knappt fått en blund känns det som. Eller så är det precis det som jag har fått. I fredags stensomnade jag och Isac efter shoppingen vid typ tio. Vaknade halv sex på morgonen med kläder, smink och linser på. Inte okej. Men det var bara att gå upp, ta ur, tvätta av och byta kläder för att sedan somna om och vakna vid nio. Fick sen filmen vi somnade ifrån på lördagen istället haha. Igår somnade jag ca. tre efter utgång plus krångel med Stephi (råkade få med hennes iPhone, passa, jacka och sjal hem baah pinsamt) och stod upp åtta idag för PBSM. Inte mycket sömn. Så jag sov både på vägen till och från Falköping, ännu mer pinsamt. Åkte med Isacs mamma och det kändes ju sådär att bara somna haha. Gosh.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem och sen blir det mys med ostbollar framför någon film. Längtar så tills vi kan krypa ner i sängen ihop och bara gosa. ♥ Bästa söndag! Pusspuss på er, ha det fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *