Suklaabollar

John Travolta – The Grease Mega-Mix

Gubben gör chokladbollar och jag tittar på. Det är så livet ska vara. Höhö.

Sjeegodag idag men har hittills överlevt i alla fall. Trodde inte igår kväll när jag gick och la mig att jag skulle palla jobba idag men imorse när jag vaknade så kändes huvudet rätt så bra faktiskt, så jag gav det ett försök och som sagt.. jag överlevde en arbetsdag. Nu blir det snart lite suklabollar (mums), mys med plutten och sen ska vi hem till bror Isacson och frugan Frida för födelsedagsfirande. Full rulle!

Längtar tills imorgon då lönen kommer, den är välkommen och efterlängtad så att säga. Och den ska såklart spenderas på fredag då det blir Överby med min man. Hehe nejdå, men det är ju en fördel om jag åtminstone har nååågonting på kortet när vi nu har planerat en shoppingrunda. 🙂

Igår mådde jag piss, piss och piss men framåt eftermiddagen klarnade det upp lite så det blev en liten fika med bästa Stephanie på Lejas. Mysigt som tusan, behövligt och gosigt! ♥ Väl hemma sen så blev det riktigt käk och sen filmmys och ostbollar med gubben. Muppig film (fast det hade vi ju räknat med), men nu har vi sett den i alla fall. Swamp Shark hetten den, för er som vill se lite klassisk b-film. 😉


Nej nu blir det chokladbollar och gosi innan kalaset. Pusspuss på er allihopa! 🙂

One thought on “Suklaabollar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *