I get it

Psy – Gangnam Style (강남스타일)

Now it seems things have changed, and I think that you’re the one to blame.

Blir helt nuts.. hade typ noll kronor på mitt ena konto (där kortet drar pengar ifrån), köpte två födelsedagskort till mina fina kussar nu på lunchen och sen skulle jag gå in på Swedbank-appen och föra över mer pengar till mitt u-konto men whataaaffaaack händer då? Mjo då vill appen inte funka. Så det blev ingen lunch för min del. Fick skippa Willy’s och gå tillbaka till kontoret istället.. deppigt. Eller irriterande i alla fall. Gah.


Hade förresten besök av äldste bror Christian här på Ad Medicus förut så det blev en extra fika, mycket trevligt! 🙂

Det får bli ett kort inlägg idag/nu för min lunch är redan slut.. så dags för lite hard work work! Längtar tills efter jobbet för då blir det fika med min kära Jonna och sen pumpa muskler med Daniel på Motionshuset höhö. Och sen en kvällspromenad med plutten på det hoppas jag. 🙂 Men nu får jag kila. Ha det så gött mina fina! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *