Lyx

Hejsan allihopa! Är hemma på Skäret i skrivande stund (på papis dator så kan inte dela med mig av en massa bilder osv.) och har det gött. Riktigt lyxigt känns det faktiskt. Har precis kommit ur duschen och det doftar gottigotti-mat i hela huset, mami lagar min favvis, mumma! Hur bra kan man ha det hihi? 😀

Annars så har jag idag hunnit med en hel del. Gick upp åtta, käkade frukost med Isac, gick en timmas PW och sen blev det 1,8km motionssim på badhuset, gaaanska så niiice. Promenerade till Kvantum där jag träffade gamla svärföräldrarna (så mysiga), Bjarne, Patrik och Danneman. Fick följa med Daniel in till lagret till och med, wäääoow. 😉 Fast det är i och för sig inte riktigt första gången men.. hehe. Och på tal om folk jag har träffat så stötte jag även på Jonna och Daniel Thorén på badhuset. Och idag såg jag verkligen som sunkigast ut. Pinsamt värre haha.


Stoffe och pappsen hämtade mig i alla fall på Kvantum och sen blev det raka vägen till Skäret (fiiiikaaa). Låg i mitt rum i en evighet och bara funderade, myste med mamma, rensat bland tiotusen böcker som jag har tänkt att slänga på loppis och ja.. har hunnit med en hel del faktiskt. En ganska så produktiv dag faktiskt. Känns bra.

Anyway så är middagen färdig nu, smaskens! Är så sinnes hungrig! Så see ya pipool! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *