Summer paradise

Manowar – Carry On (sååå nuts i denna låten, den får mig så happy)

I remember where we first kissed,
and how I didn’t wanna leave your lips.

Goddag allihopa! Är faktiskt på ett strålande humör just nu. Dagen har varit piss hittills (positivt, jag vet) men nu har det tagit en liten vändning tror jag. Vaknade med allergi, huvudvärk och träningsvärk i heeeela kroppen plus att jag känner mig sjuk. Tror det är en förkylning på gång. Anyways så sög livet fram tills min man ringde mig för en timma sen. Fick pratat med han om allt och inget och sen dess har allting faktiskt känt rätt så bra. Visst är jag inte på topp fysiskt sätt men humöret flög upp i skyn i alla fall. Wihoo! Det ska jag för övrigt fira med två bananer, mumsigt.

Igår blev det jobb 8-16 på Ad Medicus med två timmars rast för att fika/luncha med Malin för sista gången på sju långa månader. Helt underbart att få sitta och gosa och snacka på Lejas, men trist att det är så långt kvar tills nästa gång. Önskar i alla fall min underbara Malleballe träskalle världens finaste och bästa och superduperawesome resa och all lycka på vägen! ♥ I’ll miss u like crazy!

Efter jobbet pallrade jag mig till simhallen och där blev jag kvar tills jag hade simmat 2km bröstsim. Gick till Hönseberget i det soliga vädret och väl där så blev det att dumpa grejer för att gå en timmas härlig kvällspromenad med min man. Hurtigt. Nu ska jag se till att fortsätta så här så att man kan bli lite fit någon gång. 😉


Idag ska jag i alla fall bara ta det lugnt. Ska jobba tills fem och sen blir det käk, sola, kvällspromenad och tv:n. Göööööött mos! Men nu mina kära vänner så är min lunchrast slut så djaa.. ha det så bra allihopa! 🙂 Pusshaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *