Go away

Story Of The Year – The Antidote

Mår lite pissigt just nu.. träningsvärk i typ hela kroppen och sjukdomskänsla på det. Men det är väl bara att stå ut.. Hade i alla fall askul igår med Daniel (Ström) på Motionshuset. Fick äntligen köpt mig ett 6-månaderskort så nu är jag verkligen bunden till gymmet på riktigt, nu måste jag pallra mig dit inte minst för min egen skull men även för att jag faktiskt ligger och betalar för det varje månad. Så djaa.

Anyway. Är gött pissigt galet för himla irriterad på vissa personer. Driver mig till vansinne. Orkar inte, seriöööst.

Hade nyss en fin fika med min älskade Mallaballe. Tog lunchen plus ytterligare en timma för att få en fin sista underbar stund med min bästaste vän innan hon lämnar mig för livets glada dagar runtom i världen. ÄR SÅ GLAD FÖR HENNES SKULL (men gött avundsjuk också hehe)! ♥


Malins varma choklad såg minst sagt tilltalande ut.. Så sjukt gullig kopp och fat och älskar alla färger! Myyys!

Annars har det hänt lite ditten och datten sen sist men jag har inte haft tillgång till datorn så har inte kunnat blogga något. Det är både på gott och ont, det där med att inte ha datorn till hands. Men det ska bli ändring på det snart! Får i alla fall ta igen de svunna dagarna med ett fett inlägg någon annan dag. Nu har jag tyvärr inte så gott om tid..

Längtar tills ikväll förresten. Eller längtar tills om en stund. Då ska jag röra på fläsket och sen ska jag röra på det lite till. Och sen kanske lite till. Och sen blir det myskväll med min snygga och älskade man framför Supernatural. Kärlek, kärlek, kärlek. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *