Kiss me deadly

Can’t stop thinking about you..

VARFÖR i hela friden har jag typ träningsvärk i armarna?? Kan det seriöst vara så pinsamt att jag har så kassa muskler så att jag fick mig en go träning när jag bar hem matkassar i tisdags? Omg så sjukt pinsamt i så fall (känns tyvärr sannolikt). Och från matkassar till mat så kan jag ju säga att jag förresten inte vågade gå in i köket idag då det kryllar av målare hemma hos Isac nu, så jag har ingen lunch eller frukost med mig. Mesigt Alix, mesigt. Men fick ta mig en sväng till Willy’s nyss så nu har jag fått handlat lite bananer så att jag kan överleva dagen. Awesome..


Åååååh allihopa, idag ska jag få träffa min efterlängtade älskade underbara bästaste Malleballe! KÄRLEK! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *