Something beautiful

Joan Jett & The Blackhearts – I Hate Myself For Loving You

I’m no good at goodbyes.

Hej på er! Hur har ni det? Själv har jag det finfint. Sitter och använder mina sista sex minuter av lunchen framför datorn. Innan dess så har jag varit ute på stan och kollat runt i affärer. Och vet ni vad (hör och häpna)? Jag köpte INGENTING, verkligen INGENTING (förutom en granatäpplejuice). Var inne på the Body Shop (och dom har faktiskt klubbdagar nu), Åhléns, Önska, Lindex och Hemtex och jag köpte iiiiiingenting. Är gött stolt över mig själv. Prackade till och med på mig en massa saker inne på tBS men la fint tillbaka allt efter sisådär tjugo minuter och gick därifrån. Kära någon. Vad har hänt?

På tal om ingenting så kan jag ju i alla fall säga att jag har haft en käck vecka hittills. I måndags blev det jobb 8-17 på Ad Medicus, sen sprang jag hem och käkade mat för att sedan gå tillbaka till stan för att fika med Danneman. Han köpte en kaffe till mig som han sen så fint spillde ut innan jag ens hann dricka en enda droppe. Fast sen så överraskade han mig faktiskt med en Plopp-chokladkaka som han hade köpt innan vi sågs, så det får väl jämna ut det lite. Vi fick i alla fall dela på hans kaffe istället (inte riktigt samma sak för han har ingen mjölk i sin, men det dög). Satt vid museiparken/hamnen och skrattade och pratade om minnen och livet, mysigt men kallt (tills jag fick låna Daniels tröja hää). På slutet kom Richard och hämtade upp oss och så körde dom mig till Kämpegatan.


Igår var det jobb 8-17 på Ad Medicus som gällde igen och efter jobbet så möttes jag och Isac i stan för att handla present till hans mami som fyller år idag. När det väl var gjort så handlade vi mat, lagade mat, åt mat och tvättade. En slappstressig dag.

Nje, nu måste jag jobba på. Ha det bra allihopa! ♥

Och en sak till.. värst vad folk grubblar över och har misstankar kring en eventuell graviditet i mitt liv. Vad får ni allt ifrån undrar jag? Det är oroväckande många oberoende personer som har frågat ut mig och alla baserar sina funderingar på helt random saker.. Anyway; nej mina kära vänner, jag är inte gravid. Sorry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *