Heart skips a beat

Toto – Stop Loving You

Nothing lasts forever, nothing’s ever for free.

Fetaste huvudvärken, tror nästan den kommer bli min död. Så pisseont. Har preppat mig med Ipren, kaffe, proteindrink osv. men är helt bört ändå. Hoppas att det blir bättre snart.. dels för att jag inte orkar med det och dels för att jag har inplanerat massa skoj sen som jag inte vill ska bli förstört pga. huvudvärk. Ja sedär, jag ska träffa käraste brudarna Paggis och Janne senare i eftermiddag. Ska bli så himla skoj! 😀


Och åh så skönt det är med fredag! Helg! Imorgon blir det slapp, släktkalas för kusin Björn och sen utgång för att fira Stephi. Söndag blir nog bara schletmys med min fina man. Plutten lämnar mig ensam i lägenheten ikväll för idag drar han till Örebro för att tävla i paintball imorgon. Tråkigt, men skoj för han och jag får faktiskt lite ensamtid, helt okej. ^^ Njet nu ska jag ta en nypa luft och kanske.. dricka lite mer kaffe. Som jag egentligen inte alls är sugen på. Puss på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *