You put a spell on me

The Griswolds – Heart of a Lion

It’s all about making the best out of everything.

Tuggar på lite cashewnötter och dricker loka, namnam vilken lunch (det går bra nu). Har inte jobbat alltför många timmar än så länge men jag längtar redan tills klockan fem då jag kan få sluta jobbet och bara göra saker som jag vill (så som handla mat, gå till banken, äta smaskig mat, promenera och mysa sönder med plutten framför tv:n).

Igår var en stressig dag men ändå så mys. Jobbade 8-17, hann med att tanka, hämta mami, ge mami och papi en låda med porslin som plutten rensat ut, laga mat, kasta i mig mat, bättra på sminket och sen träffa Stephi vid tio i sex på Lejas. Streesssigt men sen blev dagen bara bättre. Fick pratat och gosat en massa och på slutet träffade vi även på Jonna och hennes systerson. Pallrade mig hem vid halv åtta och då blev det promenad och ett avsnitt Supernatural med min man innan jag stensomnade..


Btw så känns det som att allt är så bra nu, typ allt i alla fall. Min man har fixat en diskmaskin till lägenheten (ja jag känner mig fruig men alltså en diskmaskin gör så himla gott ändå..) och sen så håller resten av lägenheten på att bli fin, just nu är det rörigt som bara den med det är ju bara för stunden. Har fått ett rosa kakfat som premie av tidningen Hembakat och jag längtar ivrigt tills nästa tidning dimper ner i brevlådan (vilket den borde göra i veckan), snart är mitt sista paket från H&M i mina händer och jag fick ett brev på posten häromdagen där det stod att jag ska få 2 lax av skatteverket istället för att betala 1400. Weeei me like! Det rullar på nu så att säga. Har träffat många fina vänner det senaste, fått min efterlängtade utgång (och fler väntar) och vart mycket med min älskade familj. Myyyyyys. ♥

Nu ska jag ta en nypa luft och sen blir det att jobba på igen (har lunch nu förresten, så att ni inte tror att jag bara lökar på haha..). Ha det så bra kära vänner! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *