Can’t stay the same

Foo Fighters – Arlandria

Don’t be afraid of what could go wrong, instead focus on what could go right.

Lunchen på jobbet får idag spenderas framför datorn. Har inget käk med mig och alla har stuckit ut för att äta på olika håll så jag stannar här.. lite forever alone sådär. Men papi kommer nog tillbaka från sitt möte snart så då får jag lite sällskap i alla fall.

Är trött som en gnu idag (egentligen som vanligt då, med andra ord), och det är väldigt mupp. När man ska sitta framför datorn och bara stansa in personer i systemet så blir ögonen lätt väääldigt trötta och man typ kommer nästan på sig själv med att halvsova. Nje, men nästan. Har faktiskt lyckats göra färdigt lite mer än halva uppdraget jag fick av papi häromdagen så jag känner mig faktiskt ganska så produktiv. Aja, allt har jag kaffet att tacka. Annars hade jag aldrig överlevt dagen. True story.

By the way så måste jag ju visa några fina prylar som är nya i köket hemma hos plutten:


Alla skålarna förutom chipsskålen har jag haft ett tag (godisskålen fick jag av bröderna när jag fyllde arton och popcornskålen + dippskålen fick jag i julklapp av bröderna förra året), men chipsskålen köpte jag själv förrförra veckan. Har letat som en dåre efter den och så helt plötsligt så hade den kommit in på Himla fint på Torp. Helt awesome! Så köpte den med en gång, trots att den kostade typ 230kr..

På tal om skålarna så får jag väl efterlysa dippskålen som finns på bild, hade nämligen velat ha två stycken då jag jämt dippar med två smaker helt enkelt. Färgen heter ljung och den ska inte komma in på Torp (har kollat med en tjej som har hand om beställningarna där), så om någon ser den någon annanstans så hojta till snääällla! Älskar skålarna någon så fruktansvärt; så galet söta, fin färg och mysiga att ställa fram för att göra det sådär lite extra fint. Det är att sätta lite glitter på vardagen så att säga. ^^

Jaja. Kommentar till bild nummer 2: fick ett presentkort av Daniels syster Maria när jag fyllde arton och det fick jag äntligen använt häromdagen. Det blev två vinglas och två champagneglas. Är helnöjd, de är så söta! Redan invigda också. I alla fall champagneglasen. 🙂

Den lilla plåtburken köpte jag på Nilles för några veckor sen, blev så sjukt kär i den vid första ögonkastet och kunde inte låta bli. Helt och hållet i min smak. Glasburkarna köpte jag och Isac för typ hundra år sedan men det var inte så längesedan dom kom upp i köket. Det blev så fint med lite spaghetti och makaroner i, wäääj.

Oj jädrar vad jag pladdrar på. Snart är lunchen slut också, hmmm.. Får nog ta och sätta mig i köket en sväng och äta en banan hehe. Men ha det så fint allihopa! Puss och kram sommarbanan. Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *