Oh no, this pain again

It might take a little patience, it might take a little time.

Mysig dag med hela familjen hemma på Skäret. Ätit, pratat, skrattat, gått igenom saker i mitt rum osv., suttit ute i solen och gottat oss.. helt underbart. Fortsatt dagen med kvällspromenad med Isac och mys i soffan. Och nu blir det sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för att duscha, jobba, handla på Torp osv.. Ska bli riktigt kul faktiskt haha.


Väldigt käckt att gå promenader nio/tio på kvällen. Mysigt, lagom temperatur, ensamt.. jaa.. koseligt helt enkelt. I alla fall om man är två. Annars föredrar jag väl tidigare kvällspromenader typ runt sju/åtta.

Anyway så är jag trött som en gnu så nu är det dags att hoppa i sängen. Pusshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *