Things can change

Per Gessle – Här Kommer Alla Känslorna (precis vad dom gör när man är sjuk och bara sitter och tänker..)

Fortfarande sicko, dåååligt. Hatar att bara sitta inne och glo och knappt ha ork till att ens göra kaffe.

Igår satt jag och tråkade hela dagen.. spelade Luxor, tittade på tv och sov. Idag blir det väl samma sak. Fast igår kom jag faktiskt ut en liten sväng då jag och Isac skulle träffa Anders och Alena (Anders är Isacs vän och Alena är Anders flickvän, som för övrigt kommer från Ryssland). Vi satt på Kerstin på torget, helt okej. Trevlig fika men fick tråkigt besked på telefonen mitt i allt så kvällen blev lite rörig. Min man och jag satt kvar en timma till och tog varsin drink och pratade livet och sen drog vi hem. Väl hemma var jag så gott som död; låg i soffan med två filtar och tjocka myskläderna framför Supernatural med frossa och huvudvärk. Min fina man pysslade om mig hela tiden och gjorde två stora koppar kaffe till mig trots att han var trött och sjeego han med, så bäst är han. ♥

Har ju förresten glömt att berätta att Isac och jag var på grillning i tisdags tillsammans med Marcus och Linda hemma hos Kristian och Frida, mysigt! Och i lördags blev det ett besök på Tureborg när jag hälsade på Malin och Elliott (Malins systerson) hemma hos Malins syster Frida. Det var alltför längesedan sist och så otroligt awesome. Elliott var glad som vanligt och Malin likaså, plus att hon hade en massa smaskigt att berätta, me like! Längtar tills vi ses igen, det är så synd att vi knappt ses nuförtiden. ♥

Påtal om ingenting så ska ni få se våra senaste inköpta koppar som förgyller mitt liv just nu:


Helt underbart söta, och i perfekt storlek, som passar i den kallaste vinter och den ljuvaste sommar. Nöjd tjej!

Idag har jag inte gjort så mycket, halvdöd som jag är. Något som jag har
gjort är i alla fall att fått betala lite fakturor och fört över pengar
till lite folk osv. Det känns bra, gött att slippa tänka på det mer. Nu ska jag jobba på lite hemifrån (Ad Medicus), spela lite Luxor och få gjort det där kaffet som jag har längtat efter hela morgonen.. mmm, mums. Ha det så bra fina ni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *