You got what I need

Puddle Of Mudd – She Hates Me

Why am I so confused.. again..?

Idag blir det att reparera datorn och även se om jag kan reparera mig själv. Datorn slutade fungera igår och har strulat pga. olika orsaker sen dess, och jag själv har åkt på något virus, eller liknande, igen. Feberkänsla, halsont och snuva. Inte okej. Inte okej alls faktiskt. Inte kul, inte skönt, inte läge, inte uppskattat. Det är förresten verkligen helt sanslöst obeskrivligt vilket värdelöst immunförsvar jag har, suck. Men vad göra? What to do liksom..?

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sen släpa mig ner till Vårdcentralen. Undrar om dom har något vettigt att säga denna gången? Uwwgh, btw så är det sannerligen tur att jag inte är 20 fyllda år än. Annars hade det blivit obehagligt dyrt för mig, med tanke på hur välbesökt Dagsons/sjukhuset har varit av mig det senaste året (och, tyvärr, fortfarande är).


Jaja, hoppas ni har det fint i alla fall. Nu måste jag kila.. så pusshej! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *