Hard work work

Kaffe har ALDRIG varit så behövligt och gott som nu. Helt underbart, vilken lycka! Älskade dryck, vad skulle jag gjort utan dig..? Min drooooog.

Sitter på jobbet och kämpar mig igenom minuter och timmar. Är så sinnessjukt trött, skulle kunna somna rätt upp och ner här och nu på kontoret. För lite sömn pga. tidsomställning (mdn jöwx mddmw wzq fca mzxfcax fxe, hööö..), samt att gå upp tidigt på morgnarna har tagit ut sin rätt.. inte trevligt. Igår jobbades det 7-16 på JetPrint och vi var tvungna att gå till jobbet, då det inte fanns någon att åka med, så klockan ringde 5.00.. och idag gick jag upp 5.30 för att komma till Ad Medicus tidigare än vanligt, skönt att sluta tidigare istället. Hursomhelst så blir det gaaanska så sjeeego på dagarna när man somnar runt ett-två och går upp fem, dvs. får sova i ca. fyra timmar.. Uuuwwh.


Såhär kan det se ut en dag på Ad Medicus..

Jaja, hade en liten paus i arbetet men nu är det dags att återgå till pappersarbetena igen.. Så bye bye mina vänner. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *