Hotter than hell

Anti-Flag – This Is The End (For You My Friend)

Planerar renovering i lägenheten med plutten och njuter av vädret på balkongen, gosi. Fast just nu sitter jag inne i köket.. behöver lite skugga för ett tag hehe. Snart har Isac duschat färdigt och då tar vi tåget till Ljungskile. Ja, ni läste rätt. Vad ska vi göra där då? I Ljungskile liksom..? Jo jag var dum nog och skrev in min hemadress (Skäret-adressen) när jag beställde ett par brallor häromdagen, och dom hamnar såklart på Konsum Ljungskile. För typiskt.. hade kunnat skriva in Isacs adress och fått byxorna till typ Willy’s eller något, men så långt tänkte ju inte jag. Anyway så ska vi ta oss en sväng till Ljungskile snart så att jag kan hämta ut mitt paket och sen tar vi nästa tåg tillbaka till Ua igen haha. Komplicerat ska det vara.

Annars så ska vi bara mysa i det fina vädret idag. Halv sex är det kalas för kusin Curt som fyller 24 idag och ikväll blir det nog bara gos på balkongen. Lite vin till det kanske.. mm..

Förresten så kan jag berätta att vi igår sov ut, fixade oss, pallrade oss ner till Skeppsviken och låg där i solen i några timmar, blev hämtade av mami och papi som körde oss hem, väl hemma lagade vi och åt mat och sen drog vi ner till Saga Biografen där vi kollade på The Dark Knight Rises, som imo var hur nice som helst! ^^ Efter bion stötte vi på en söt liten (men ack så läskig) igelkott på vår väg hemåt. Gulligt! Ja det var lite kort om igår.


Nu ska jag hitta en outfit som jag vill ha på mig och är bekväm med och sen blir det att dra ner till tåget (så himla gött att ha tåghållplatsen precis utanför lägenheten). Yeaaaaah pusshaaaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *