You’re so delicious

The Boppers – Duke Of Earl

I think about you all the time you’re so addictive, so delicious..

Tjenixen kära vänner! Tänkte skriva ett långt inlägg och lägga upp en massa foton men så råkade jag titta ut genom fönstret och se att vädret inte längre var molnigt och trist utan det är faktiskt strålande sol(nedgång) och blå himmel. Så jag ska faktiskt ta vara på denna fina kväll genom att promenera lite. Isac är ändå och tränar as usual så djaa..

Kort om denna dag: vaknade sent, käkade frulle (proteindrink, havregrynsgröt, vitamintablett), fixade mig inför träff med Steph, Steph ställde in (trist, men vi tar igen det en annan dag) så jag och Isac gick en promenad istället (Äsperöd/Rosenhäll/Tureborg/City) och sen blev det shopping (ljusstakar, bordstabletter, Sagaform-glas, knäckebröd och choklad). Tog oss en fika på Lejas och dit kom även mamma och pappa en stund då de ändå var på ärenden i stan. Drog till Willy’s efter fikan och sen pallrade vi oss hem och åt middag framför tv:n och här har det såsats tills typ.. snart. Btw så har jag haft hicka hela dagen också, it’s killing me. Seriously.


Hade inte tackat nej till en kväll med fullt ös just nu.. skaka rumpa och försvinna lite.

Yeah.. Men nu ska jag ta och gå ut och njuuuuta av livet till lite ljuv musik. Ha det bra alla fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *