Plastic jungle

Toni Braxton – Un-Break My Heart

Cause I’m aching and I know you are too..
For the touch, the touch of your warm skin as I breath you in.

Har haft en ganska så slapp dag idag. Vaknade alldeles för sent, käkade frukost, torkade disken som plutten diskade, städade lite, rensade bland kökssakerna, duschade, åt middag, kollade tv. Och nu har jag lite egentid framför datorn medan min man tränar. Idag igen haha. Måste ta och röra på mitt feta arsle någon dag, känns ju galet degigt att bara sitta hemma när min man tränar och är snygg.

Såattere.. nu ska ni få lite bilder från i lördags när jag och Isac var hemma på Skäret en sväng. 🙂


Som ni kanske ser så hade vi en riktigt, riktigt, riiiiktigt finfin dag! Inte att förglömmas, så att säga.

Nu kom min plutte hem (ja, det har tagit en stund för mig att göra detta inlägget.. hade dessutom en skrivpaus för telefon med mamma i 32 minuter) så det är strax dags för att kolla på Batman 2. Eller The Dark Knight som resten av världen kallar denna film. Nåväl.. den ska vi se i alla fall. Snart. Så jaa.. see ya! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *