In times like these

Skumdum – Det Vackraste

Fick genomlida blodsockerfallet from hell förut.. Det är verkligen inget att rekommendera vill jag lova.

Lite depp i förmiddags också men min man fick mig på fint humör tillslut, han är bara så bäst. ♥ Annars har dagen varit fin. Vaknade vid tio och då blev det frulle (havregrynsgröt och vitamintablett) och sen promenad runt Äsperöd/Rosenhäll/Tureborg tillsammans med Isac. Avrundade promenaden med matshopping på Willy’s och sen gick vi hemåt och lunchade lite på grönsaker, nötter och proteindrink. Nyttigt ska det vara..

Nu är plutten och tränar medan jag hänger här hemma och bloggar, det känns ju väldigt bra. Nooot. Men men.. Jag längtar i alla fall tills han kommer hem för då blir det Batman Begins på tv med gotti och mys till det. Bääääst. ♥

Igår var en riktigt nice dag förresten! Det blev varken picknick eller en tripp till Paggan, utan istället kom Corne och hämtade mig och Isac i stan och så drog vi allihopa till Skäret. Väl hemma på landet blev det jordgubbar, macka, kaffe och drömtårta med mamma, pappa, Stoffe och lille morfar. Heeeelfint! Mycket gott och många skratt. Hann med att mysa/sola i gräset med min man, mamma och pappa lagade supersmarrigt käk som hela familjen avnjöt ute på balkongen (grillade med nya grillen också) och efter middagen tog Stoffe med Corne, Isac och mig ut på en tur med båten till en ö som vi stannade till på och drack Coca cola Zero i solnedgången. Romantiskt hehe.

Här har ni några bilder från gårdagen (tagna med Isacs mobil):


Resten kan ni få imorgon! Nu kommer snart plutten hem och jag håller på att fixa med alla de andra bilderna, vilket tar lite tid, så de lär nog inte bli färdigt förrän imorgon ändå. Hoppas ni får en superfin kväll, det ska då jag ha i alla fall. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *