A new kind of army

Pet Shop Boys – Always On My Mind

Isolation is not good for me. Isolation, I don’t want to sit on the lemon-tree.

Hej på er! Nu var det alltför längesedan jag skrev ordentligt sist. Måste komma igång med skrivandet igen, dels för att jag tycker det är grymt kul och dels för att det faktiskt är behagligt och stresshanterande. Och dessutom är det kul att titta tillbaka på. Så det är ju lite synd att det knappt blir av nuförtiden. Men jag måste nog skylla på att jag inte riktigt har samma ensamtid längre som jag hade förr, plus att min rygg ärligt talat inte pallar det. Hahah, jo det är sant – jar ingen bra plats att sitta på och blogga, så det blir alltid ergonomiskt fel för ryggen osv.. Just nu sitter jag till exempel på golvet och har datorn på soffbordet – inte så gött skönt.

Aja, nog om det. Hur har ni det då? Själv har jag det riktigt fint. Lever livets glada dagar tillsammans med familj, vänner och min underbara man (som jag älskar så mycket så att jag inte vet vart jag ska ta vägen). Vädret kan ju vara bättre, men man ska väl inte klaga allt för mycket. Imorgon ska det ju tydligen bli riktigt fint och soligt, så man får väl passa på att njuta av det! Förhoppningsvis ska jag och plutten ta oss en sväng till Paggis på Pipers, men annars så blir det väl en tur till någon strand/sjö någonstans med picknick. Så mysigt. ♥

Vad har hänt i mitt liv det senaste då? Jo var dag har spenderats med min man på olika ställen. Vi har sovit på Skäret i några dagar, haft Isacs vänner på besök i lägenheten, idag var vi i Göteborg och minishoppade samt var på Liseberg, i förrgår checkade vi in minigolfbanan på Söder (där jag erkänner att Isac ägde upp mig) och hade världens mysigaste kväll på balkongen med jordgubbar, choklad och rosévin. En massa mysmys har det blivit helt enkelt (mdn xd amffm rdnxuämuw fxe, arrrraf kmn mtxfcad nxw hmu kmuw, mdn ämma Amoz ca nr jbfxu nxwwm; fvzjj nöå flbjk, höhö! ;D)! Fick träffat Danneman över en fika i fredags också, så bäst! Det var alldeles för längesedan vi sågs sist och vi hade så mycket att prata om. Älskar att vi har världens finaste relation. ♥ Anyway så berättade Daniel att Maria, Staffan och bebis nu är i Uddevalla/Gullholmen så att jag kan komma och hälsa på asapish. Verkar som att det får bli en tur ut till Gullholmen, för det är där som de är bosatta för tillfället. Inte mig emot dock; jag älskar Gullis och trivs där som fisken i vattnet. Vilka tider man har haft där ändå! ^^ Hoppas det är fint väder där den dagen som det blir av, stämningen blir typ tusen gånger bättre då. Fast G är jämt mysigt, ärligt talat hela året om.


Helt skamligt att vi kom ur dendär godisbutiken med endast två lindorkulor och två laktristablettaskar. Galet galli!

Åh, jag har så mycket att skriva om men skriver jag allt nu på en gång så blir detta inlägget antagligen tre meter långt och då orkar väl ingen läsa igenom allt. Det är redan mycket text som det är hehe.. Jag får väl dela upp min skrivning helt enkelt. I de kommande inläggen ska jag berätta om lite life changing events i mitt liv och så ska ni få bilder på inköp och mitt liv. Promise. Men nu får jag lägga av, plutten kommer nog snart hem också. Och då blir det lite Supernatural tror jag. Så pusspuss, ha det fint mina underbara vänner! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *