Flying high again

Kansas – Carry On Wayward Son

Har världens bästa dagar med min man och familjen hemma på Skäret. ♥ Massa god mat och många skratt, lite halvtaskigt väder men det duger. Passar på att blogga lite nu när Isac är med Stoffe och Christian ute på de stora haven. Hehe nädå, men Stoffe skulle köra Chrille till stan med båten så plutten hängde med. Lite kvalitetstid mina män emellan, gött det. Anyway så anlände jag och min man här på Skäret i fredags och sen dess har vi spenderat våra dagar här. Vi tänkte stanna tills imorgon, minst. Har lite planer inför veckan, ska bli så skoj! Hoppas på att vädret kan bli lite finare bara..

Tänkte slänga upp lite bilder på Facebook från vistelsen här på Skäret, det har blivit en del så att säga.. me like! Så ni får ta och hålla lite utkik. 😉 Och nu tänkte jag pilla lite med bilderna som ska läggas upp så får avsluta här nu. Men ni har ju fått veta att jag i alla fall lever hehe.

Ha det så bra allihopa! Pusssssss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *