We can be honest, we have no reason to lie

How you doing? How was your day?
Small talk, small talk.. is it really small talk you wanna play?
You getting further, further away..

Myser i min och pluttens soffa, hihi. Plutten himself sitter och spelar något spel, men jag är väl egentligen inte bättre jag för innan detta så nördade jag Luxor. Jo ja, jag har ju börjat spela det spelet igen. Marcus ladade ner Luxor åt mig någon gång år 2004 och sen dess har jag varit stuck. Det går ju i perioder givetvis, men jag har spelat det, och varvat det, varje år sedan dess. Och det är alltid lika roligt. Haha.

Annars då? Jo dagarna har gått fort, för fort.. har jobbat, vart på Ullared med min man, myst hemma på Skäret en sväng, gjort småsaker i lägenheten och bara tagit det lugnt. Sett på Mamma Mia, En gång i Phuket, vunnit 500kr på Triss, fläskat i mig kilovis med choklad, vart på banken där jag skaffade ett nytt bankkort och dessutom skrev upp mig på pensionssparande, handlat, diskat, städat, rensat.. Levt ett ganska simpelt Svenssonliv hehe. Förutom barn, villa och hund då. Men ja.. Fick dessutom titta på när K2 fotograferade min man och hans vän som final i dieten/träningen som de har hållt på med i några månader. Inte helt fel att äta godis och, irl, titta på två halvnakna och nytränade män som spänner sig höhöö! 😉

Om en stund blir det något avsnitt Supernatural och sen ska jag banne mig sova, för imorgon ska jag minsann gå upp tidigt. Tänkte att jag skulle hinna med en del grejer imorgon.. frulle, sola, promenad, duscha, städa.. lite trevlig vardagsgöra. Isac får besök från gamla vänner imorgon så då får det ju se någorlunda humant ut i lägenheten haha.. gash.

Hoppas ni har en fin kväll! Nu ska jag kila. Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *