Someday’s gone

blink-182 – All The Small Things

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Hejhej på er! Har nyss kommit ur duschen här hemma efter ett svettigt arbetspass på JetPrint, så himla obeskrivligt behövligt och skönt! Det har blivit aningens hårda och långa dagar denna veckan, helt perfekt sådär en vecka efter 7 dagars festivalliv på Peace and Love haha. Har jobbat kl. 7-18, 7-17 och idag 7-16, och det i kombination med lite mat och 4-5h sömn per natt har varit ganska så.. sjeego. Liksom.

Men men.. tur att jag har min man i alla fall. ♥ Även om han är lite lättstött och grinig på grund av sin diet. Tur att det är slut med det tramset på söndag, hehe. Men trots hunger, utmattning, en pms-Alix och jobb under semestern så har min plutt varit en klippa och skämt bort mig som få. När jag kom hem från P&L så var det första jag såg min man med dammsugaren i högsta hugg, och på det hade han dessutom gjort fint i köket, handlat en massa mat som jag har fick avnjuta till fullo, renbäddat sängen, köpt nytt schampo och fixat i lägenheten. I veckan har han lagat mat och frukost åt mig trots semester, och nu när jag kom hem från jobbet så låg det en japp, en plopp och två blockchokladblock (haha kan man säga så ens..?) på bordet. OCH färska jordgubbar i kylskåpet. Finner inte ord för hur bäst han är. Och så bortskämd jag är. Åh. Som. Jag. Älskar. Min. Fina. Man.


Usc, jag dör snart av hunger så tror det är läge att lägga ner bloggandet och laga lite mat istället. Min, återigen, superbästa man har redan kokat lite potatis till mig så jag ska bara steka lite quorn och sen är jag på banan igen (slipper antagligen min huvudvärk efter lite käk). Förresten så börjar snart the Middle. Och det måste jag se. Så ha det så fint! Puuuuuss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *