You are

Quietdrive – Kissing Your Lips

Igår kom jag hem igen efter en vecka på Peace and Love, vilken lycka! Har haft det riktigt skoj, trots otur med väder osv. (mdn fcajöåm qxufcdxu fca lmdödm); det blev en blandning av både åska, storm, regn, sol och moln haha. Lite fattigt med mat har det varit också men tack vare bananer, froosh, choklad och alkohol har jag överlevt veckan med nöd och näppe. 😉 MEN förutom brist på mat och sol så har veckan varit finfin! Har sett Rise Against (kärlek♥), Svenska Björnstammen, Timbuktu, Veronica Maggio, Roxette, Skrillex m.m., stekt i solen, tappat bort alla vänner och gått själv i timmar haha, festat, skrattat, gråtit, tappat id-kortet och bankkortet men sen lyckats få tillbaka dem, myst, träffat goa människor och helt enkelt haft det riktigt fint! Och det var lätt värt att ta Deluxe-biljetten.

Hur som haver så är jag ändå gött lycklig över att vara hemma igen. Har fått i mig riktig mat, sovit i en skön säng (eller en säng över huvud taget haha), duschat ordentligt och länge i pluttens dusch, fått på mig rena fräscha kläder och bytt linser. Helt underbart! Och bäst av allt är att jag är tillbaka hos min man. ♥ Plus att det har hänt så mycket i lägenheten hihi. Så fint så.

Hmnx xd fgnmd fvid fwrdn öågu axn Nö, uövwöåw azf coh fxe ö nrfohxd coh fxd scuwfmww ö fbdåxd.. arrrraf! ^^

Idag ska jag bara ta det lugnt och softilera med min plutt, men imorgon väntas jobb och träning. Ska bli gött att komma igång med rutinerna och allt ändå. 🙂 Galet att det är andra juli idag förresten? Vart tog juni vägen? Och vart är sommarvädret?? Ugh. Nej nu ska jag ta och be till vädergudarna och sen krypa ner under täcket. Pusspuss.

2 thoughts on “You are”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *