There goes my heart

Paul Simon – You Can Call Me Al

Tänka sig att jag inte tänker skriva något speciellt nu, men bilder ska ni allt få i alla fall. Har äntligen fått fotograferat lite av de senaste inköpen osv. så nu ska ni få se! Ska försöka blogga lite mer senare, men man vet ju aldrig hur det blir nuförtiden. Förutom det så är det tänkt att jag ska göra lite bärdrinkar, diska, gå en promenad, eventuellt sola och pilla med Hannas present. Åh, min lilla älskling fyller 20 år idag, grattis gumman! ♥

Meeen här får ni lite att titta på:


Det börjar bli så himla fint nu i pluttens lägenhet (imo i alla fall haha), wiiie me like! Och finare kommer det att bli!

Mja nu ska jag kila. Ha det så bra allihopa! Pusshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *