Ett år sedan studenten 2011

Igår, fast för ett år sedan, så firade jag och mina vänner vår första dag som fria med skratt, alkohol, god mat, skrik och sång. Skrek på flaket tills vi inte hade någon röst kvar, firade med släkt och vänner, fick pengar, champagne, fina presenter m.m. Åkte till Smögen dagen därpå och festade loss. Gick runt på bryggan, tappade bort varandra, sprang upp på bergen, träffade alla studenter och gamla vänner.. djaaa, levde loppan helt enkelt.


Tiden har gått förj*vla fort, kan inte fatta att det är ett år sedan vi tog studenten. Det är helt sjukt.. ett år sedan balen, ett år sedan studenten, ett år sedan studentresan. Och vad har hänt under detta året? Inte det mest märkvärdiga så sett, men jag har haft ett gött bra år ändå. Bästa sommaren med party, flings och vänner, fått nya underbara vänner, lyckats med att få jobb veckan efter studenten och därefter jobbat mellan 50-100% periodvis, och dessutom till och med haft tre jobb på en gång. Har träffat världens finaste man och fått dela hösten, vintern, våren och nu sommaren, med honom. ♥ Har förresten till och med blivit så vuxen så att jag äger en halv soffa. Det ni! 😉

Nu ska jag sminka mig och sen blir jag hämtad för att spendera söndagen hemma hos familjen på Skäret. Mysigt! Ett inlägg om nutiden får ni senare idag haha. Puss och kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *