Ännu doftar kärlek

Jag vill alltid ge dig tid..

Lucenzo – Danza Kuduro feat. Don Omar – featuring Don Omar

Hej på er! Hur har ni det? Själv har jag det riktigt bra. Dagarna i mitt liv spenderas genom att mysa, jobba, äta, kolla på tv, träffa vänner, umgås med min älskling och ta det lugnt. Helt klart väldigt okej! Mer än okej, riktigt finfint. ♥


Idag har jag jobbat, diskat, lagat mat och planerat. Ska snart börja pilla med min present till min älskade Hanna (som fyller hela 20 jordsnurr nästa onsdag) och senare ikväll blir det att kolla på soffa till Isacs lägenhet (lustigt nog en soffa vi fastnade för och som visade sig vara min kusins haha) och sen ska vi myyyysa (förhoppningsvis till Supernatural. Haaarre jisses vad jag har blivit helt såld, kan ju inte sluta titta på dom. Eller oj, menar ju såklart den. Ja, serien alltså.. hööh.).


Påtal om tandborstar förresten så kan jag berätta att jag äntligen har fått tummen ur och börjat träna lite. Har hittills bara gymmat typ två gånger med Daniel och Isak (Ström och Luther alltså.. haha omg..) och gått på ett spinningpass med Hanna, men ändå. Imorgon väntar CX-worx och Step up med Hanna, fredag blir det Zumba och på lördag ska vi kämpa oss igenom ännu ett svettigt spinningpass. Ska försöka klämma in någon mer styrketräningsdag med Danneman också, det kan behövas. Förresten så måste jag säga att han är bästaste bästa som hjälper mig med träningen; som tar sig tid till att lära mig och hjälpa mig med vikter och som pushar mig när jag är trött, grinig och nästan ger upp. Så sjukt himla snällt. ♥ Dessutom så bjussar han mig nästan alltid på en kaffe när vi fikar, alldeles alldeles för snällt.


Utöver allt annat så shoppar jag en hel del också, fast det var väl kanske inte en så stor överraskning. Har inte så många bilder för har inte riktigt lyckats med att fotografera allt, men lite kan jag visa;

Okej, nu blev det visst en gigantisk bildbomb här. Får nog ta och göra ett avslut här innan inlägget blir typ flera meter långt att skrolla. Men ha det så bra allihopa! Pusshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *