Don’t chain my heart

Rod Stewart – Have I Told You Lately

Why make it harder than it all ready is, when you can have it, have it like it is. Uncomplicated.

Ååh, om det är något som kan få mig på gott humör så är det the Big Bang Theory! 😀 Inte för att jag är på dåligt humör nu, men ah. Det höjer stämingen i alla fall. Roar mig, så att säga. Anyway.. sitter framför tv:n medan jag bloggar och grejar med lite bilder förstår ni. Snart kommer plutten och då ska vi gå en promenad och senare ikväll blir det jordgubbar och choklad, muuuums! Perfekt avslut på dagen, speciellt när man har svettats på jobbet i åtta timmar.

Igår blev det fika med Snorre (Sara Norén alltså höö) på Lejas, mys med Isac, frapino på Eh med Janina och mycket sol. Har avnjutit det underbara vädret till fullo! Mått lite piss i huvudet pga. pollen och så vidare, men det är väl smällar man får ta. Fick köpt de fyra tallrikarna också (som jag pratade om i ett tidigare inlägg), glad Alix! Och min man och jag bakade kärleksmums till fikat på jobbet, hur mysigt som helst (fast jag tror dom blev lite torra..)!


Sugen på att beställa lite fler kläder från H&M, hittade så sjukt snygga plagg och grejer där som jag egentligen bara såååå vill haaaaa. Men har inte ens betalat mitt senaste köp från dom. Fast fick i och för sig fakturan igår, så det är väl inte så konstigt. Men ändå, det känns ju lite fult. Ska förresten få upp lite bilder här på H&M-köpet.. och Lindex-shoppingen. Men det kommer. Kanske imorgon, för då är jag ändå ledig. Ska väl antagligen vara ute mestadels av dagen då vädret verkar lovande, men en liten stund kan jag nog se till att ta mig tid till att dona med det på.

Vet ni vad jag mer är sugen på (höhö)? Jo jag är så sjuuuuukt taggad på en till piercing. Men vet inte vart jag vill ha den och allt det där, så djaaa.. Men sugen är jag! Eller en tatuering. Fast har samma problem där; vet inte vad jag vill ha. Just när det kommer till tatueringar så vill jag att det ska betyda något också, så för mig är det inte något som jag bara skulle kunna göra. Tror inte det hade funkat i längden för mig om den inte hade någon mening. Hur som haver så är det gööööött snyggt i alla fall… ååh.

Och påtal om ingenting, eller påtal om snygga saker, så har köket i pluttens lägenhet blivit såååå himla fint nu när Dennis har varit här och kaklat! Det ser riktigt tjusigt ut, verkligen! 😀 Men hejhopp, nu ska jag kolla till blommorna på balkongen och måla tånaglarna hehe.
Hoppas min man kommer hem snart också! Frugan saknar han såååå. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *