Please don’t ask

Stone Sour – Through Glass

Godkväll! Är så glad över att jag äntligen kan få till ordentliga inlägg där allt inte blir en enda stor blobb, weeei. Är dock ganska så trött nu (jag som liksom brukar somna framför tv:n vid nio/tio typ) så det lär inte bli värsta hajpade blogginlägget. Får satsa på ett bättre imorgon! Men bilder från helgen ska ni alla fall få:


Det var en så sjukt fin kväll i fredags, me like! Balsam för själen och perfekt kväll för fotografering. ^^

Jaja. Idag har jag inte gjort så värst mycket. Är ju som bekant inte helt prima skinka i kroppen.. har någon släng av feber/huvudvärk/svulla körtlar. Haha det låter inte så delikat men.. well, så är det. Har spenderat 1,5h på VC där de tog lite blodprover osv. och sen har jag inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt. Var hos pappa på kontoret en halvtimma för att hjälpa till med en grej i systemet som han och Ann jobbar i och sen, väl hemma hos plutten, så kom Hanna förbi någon timma eller två för att muntra upp sicko-Alix. Vi satt ute vid gräset utanför lägenhetshuset (eller vad man nu ska säga) och pratade om livet, mys och speciellt. I love you min fina amie. ♥ Hanna drog och Isac kom hem från jobbet, då blev det mat och mys framför Supernatural och så har kvällen fortsatt. Inte helt fel en sjuklig dag som denna. Imorgon blir det mer doktorbesök och sen vila.. Tänkte ta hand om mig lite extra med nagelmålning, ansiktsmask och en riktigt go dusch. Ser fram emot bussresorna imorgon också, älskar att åka buss och lyssna på musik! ^^ Det är så skönt att bara försvinna in i musiken och tänka..

Förresten så funderar jag på att införskaffa lite tallrikar imorgon som kan komplettera de fyra skålar och fyra muggar som jag har (ja av just en specifik sort alltså). Så sjukt söta är vad dom är. Vita med blått motiv, finns på Åhléns. Tänkte i alla fall att det kanske är käckt att även ha tallrikarna som hör till så att det liksom blir.. komplett. Eller kanske och kanske.. det är käckt.

Nepp nu ska jag fixa lite i köket och sen blir det väl sängen antar
jag. Plutten spelar sitt älskade datorspel och jag antar att det lär
hålla på ett tag till. Om han får bestämma i alla fall.. 😉 Nä så elak
kan jag väl inte vara.. eller..? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *