Once bitten, twice as shy

Abba – Take A Chance On Me

I think I’d better leave right now, before I fall any deeper.
I think I’d better leave right now; feeling weaker and weaker.
Somebody better show me how, before I fall any deeper.

I think I’d better leave right now..

Hemma efter en trög dag på jobbet; har inte varit alltför pigg idag. Illamående, halsbränna, huvudvärk och ryggont – oh yes life’s good. Haha fast fy mig! Nu börjar jag visst detta inlägget lika negativt som det förra..


I alla fall så mår jag bättre nu, och där fick ni de utlovade bilderna. 🙂 Fast har inte fått med allt än; har en del saker som jag beställde från H&M som jag inte har fotograferat än och så. Men det kommer också mina kära vänner, lita på det! Hursomhelst så är grejerna på bilderna ovan nya fina ting som nu pryder Isacs lägenhet och gör den lite mer levande, hihi. Alix-inspirerat, dvs. så fint så fint! 😉

Längtar för övrigt (eller på tal om kära vänner) till nästa vecka då det blir vinkväll med Stephi och
myskväll med Janina och Paggan. Saknar mina flickor så det ska bli så
roligt att träffa dom igen! ♥

I vanlig ordning så kom Isac precis hem från sin träning så nu ska jag avsluta detta inlägget. Det blir väl, även det i sin vanliga ordning, kaffe och gotti framför tv:n antar jag, mysigt värre! Pusshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *