Looking back over my shoulder

Scorpions – Wind Of Change – ♥

Måste börja med att beklaga mig över min onda mage och värkande rygg. Inte så positivt, jag vet, men jag bara måste få det ur mig, fastän jag redan har jämrat mig över detta hela dagen inför min kära man (stackarn). I alla fall så tror jag att mitt ryggont beror på att jobbet på Jetan, mina skor samt min rygg inte samarbetar så bra. Ska se om det hjälper med inlägg i arbetsskorna samt att jag ska börja gå mina promenader/springa mina rundor i ett par riktiga gympaskor; jag köpte mig nämligen ett par löpardojjor förra veckan sörrni. Är så glad! Dom är så fina och sköna, ska förhoppningsvis inviga dom imorgon (fråga mig inte varför jag inte har använt dom tidigare.. typ i samband med promenaderna som har blivit av under de senaste dagarna..). Såhär ser dom ut förresten:


Inte så kul att betala nästan två laxar för skorna, men å andra sidan så är det ju en bra investering för min hälsa osv. så pengarna är ju väl spenderade ändå. Tur att mina underbara föräldrar hjälpte mig med att finansiera dom en hel del också (så att jag slipper bli totalt pank), tack för det.

Anyway så tror jag att det kan hjälpa med dom förändringarna. Får väl kanske försöka träna upp ryggen också. Fast nu ska vi inte ta i, man ska inte börja prata på saker såhär när man vet att chansen för att det ska inträffa är typ 0,76%. Ja nu var jag positiv igen haha. Nämen jag är så dålig på att komma igång med träningen bara. Jag kan väl säga att jag är duktig på att promenera och springa, men när det kommer till typ gym osv. så är jag gött sjeego på att få tummen ur. MEN tanken är att jag ska träna med min kära pannkaksbästis på Motionshuet i helgen/ början på nästa vecka och vem vet, det kanske blir startskottet? Man kan ju alltid hoppas på det.. när man väl kommer igång så är det ju ganska lätt att fortsätta liksom. Det gäller ju då bara att faktiskt komma igång hehe.

JAJA, nog tjatat om det. Kan ju berätta att maj månad hittills har varit väldigt bra. Har för det första varit med mina fina familj hemma på Skäret (sov till och med över hihi) där det blev mycket skratt, prat, mys och gotti gott (så som kladdkaka, god mat, Perlerose, jordgubbar, godis m.m.). Sen har jag även hunnit med storshopping med Isac, jobb på Jetan, storstädning, fikor (bland annat med Danneman, Janina och Paggan) och lite sådana käcka saker. 🙂

Tänkte förresten slänga upp lite bilder på de senaste inköpen och händelserna typ imorgon, om jag får tid över det vill säga. Well yeah.. nu kom min plutte hem från dagens träningspass så nu tänkte
jag umgås lite med han. ♥ Kanske ta en smarrig kopp kaffe framför tv:n
tillsammans.. ^^ Men ja, ha det så bra allihopa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *