What hurts the most

One can build a love affair slowly, two can build a love affair fast.
One can make a love get started, two can make it last.

Yo! Är hemma hos Isac och tar det lugnt. Har en dag för mig själv idag då han är i Falköping och då jag bestämde mig för att inte åka till Skäret trots allt. Hade gärna åkt hem egentligen; det hade vart nice med mys med familjen samt att vara hemma i detta finfina vädret.. Men hur som haver som har jag en del att stå i här i stan (typ som att dammsuga, diska, vika tvätt osv.) så nu när jag har chansen/tid till att pilla med det så vill jag göra det helt enkelt. Det är så sällan man får tid till det där när dagarna bara rinner iväg pga. jobb, småplaner osv. och dessutom så får man får en så go känsla när det är gjort..

Gaaah, på tal om typ nada så längtar jag så sinnes mycket tills mina paket från H&M kommer (dvs. någon gång nu i veckan)! Kan inte tänka på något annat just nu typ haha. Har klickat hem lite av varje; bland annat en klänning, sängkläder, kökshandduk, bikini osv.. Ska givetvis ladda upp lite bilder på detta när jag har fått hem det! 🙂

Hmm blir så sugen på att dra ut på en promenad eller något i detta underbara väder. Får se om jag kanske hinner med det innan Isac kommer hem (fast det antar jag väl, med tanke på att han borde vara tillbaka runt fem/sex). Förresten så ska vi på bio ikväll, mys va? Filmen vi ska se är the Avengers, som vi har längtat! Det ska bli riktigt skoj faktiskt.


Man kanske skulle ta och baka något idag också? Har införskaffat en ny chokladbok igen (ja jag vet att jag köpte en senast förra veckan, men man kan ju inte få nog hihi), och igår när jag kollade igenom den så sög det rejäääält i gottetarmen. Så många smaskigheter det finns att baka/göra, omddd! Tycker förresten att det är så roligt att ingen chokladbok är den andra lik (jag har ju typ fem stycken kanske), alla har något extra och ingen har samma. Så himla käckt! ^^ Haha nää uh nu blev jag hungrig haha..

Nä nu ska jag ta och återgå till städandet, det är så dammigt här så att man typ avlider. Ha en superfin söndag allihopa (och äääälska att det inte är jobb förrän på onsdag mohaha)! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *