Dig your own hole

Bon Jovi – Always
The All-American Rejects – Drive Away
Plain White T’s – Come Back To Me
Neil Sedaka – Oh, Carol
3 Doors Down – Here Without You
Avril Lavigne – Girlfriend – Explicit Version
The Fray – How To Save A Life – New Album Version
Rufus Wainwright – Hallelujah
The Calling – Wherever You Will Go

5y. fxd lmå coh Nf äjxk wöjjfmaamdf, åmjxw. Coh hbu föwwxu lmå önmå ö Nöf jbåxdhxw coh bu vbu fca ämum nxd! Lm ö Nö alltså hehe. Kommer mjnuöå fjrwm bjfvm Nf axd hmu kxuvjäåxd insett att det är aöd coh Nöf wön dr. Xww dzww vmqöwxj mk aöww jök. Axn Öfmo. Amd sgu jxkm ö drxw coh jgwm wönxd köfm kbåxd. Simple as that.

Långheeeelg
, fatta vad gööööött!! Jag dör typ av lycka haha. Har varit så galet trött och sjeego efter sjukdomar, jobb och skojiga påhitt så nu ska det bli skönt att bara få slappna av och ta det lite lugnt. Har visserligen lite grejer inplanerat i dagarna som kommer, men det är liksom mer av.. roliga saker! ^^ Ska bland annat handla med Isac (viktigheter och krimskrams till hans lägenhet), fira Christians 26-årsdag med vänner och familj, gå på bio (the Avengers), käka smarrig mat, åka till Skäret för att träffa min kära familj osv. och sen blir det eventuellt lite fler saker att göra. Ska även ta mig tid till att baka en massa godsaker, och SOM jag har längtat efter det! Har varit så sugen på att baka, men har inte haft en enda ledig lucka. Hursomhelst så får det nog bli lite av varje tror jag, storhandlade lite smaskigheter och söta saker i förrgår inför den planerade bakningen.


Du gör mig så lycklig. Blue October – Calling You (I feel like I can fly when I stand next to you).. ^^

Förresten så måste jag bara försäkra er om att jag inte är gravid, som somliga har trott, no no! Är bara duktig på att blåsa upp min tjockismage! 😉

Det var det ja.. Nu längtar jag tills plutten har duschat färdigt så att vi kan gå ner och tvätta för att sedan laga maaaat, är hungrig som en gnu! Vill handla godiiiis sen också. Men vi får se hur det blir med det, det är ju nämligen tänkt att jag ska dra ner på sådana farliga frestelser..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *