Don’t let me go

Social Distortion – Story Of My Life

There comes a moment when it’s more than just a game, and you either take that
step forward or just turn around and walk away. Ibland gör man rätt, ibland gör man fel.

God förmiddag allihopa! Hur har ni det? Kan tala om att jag inte har det prima (tänkte skriva att jag “faktiskt inte har det prima” men insåg snabbt att det snarare hade varit “faktiskt” om jag hade haft det prima, kuuul). Är som vanligt sjuk hit och sjuk dit, vilket är en aningens tröttsamt då jag 1. inte orkar med att vara sjuk, 2. inte har alla pengar i världen för att köpa all medicin osv., 2. inte har råd att missa arbetsdagar och 4. inte orkar vara med att vara butter över att jag är sjuk haha. Men nu ska jag till VC om cirka 1,5h och jag håller tummarna för att bli frisk som en fisk efter det besöket! 🙂

Påtal om ingenting så kan jag i alla fall tala om för er mina kära vänner att jag har gått och blivit med Instagram, det ni! Det trodde jag typ aldrig att jag skulle bli.. av någon anledning. Hur som haver så heter jag naamaalixy där.

Hmm.. har inte så galet mycket att skriva om just nu men hoppas på att jag får lite inspiration under dagen hehe.. tills dess får ni nog nöja er med denna kassa uppdateringen. Tyvärr.


Nu ska jag laga lite mat till mig och magen innan jag drar ner till VC för att kolla läget. Men ha det fint! 🙂 Puuuusss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *