Right there

B.a.R. – Synd att du är så söt – Original Version

Communication. It’s the first thing we really learn in life. Funny thing is once we grow up, learn our words and really start talking, the harder it becomes to know what to say or how to ask for what we really need.

Helloj! Funderar på hur jag ska lägga upp min dag.. hmm.. Är nämligen hemma idag också då jag vaknade upp imorse och mådde totalt piss (mår inte jättemycket bättre nu heller i och för sig). Ska nog slänga på mig lite smink och sen får det bli en liten promenad.. måste rensa tankarna och jag har ont i bihålorna så behöver nog änna lite frisk luft. Senare idag (typ vid fem) så ska jag med mamma och pappa till Torp för att hämta mina nya linser och förhoppningsvis även köpa ett par träningsskor till moi. Hade varit gött att äntligen komma igång med livet genom att kunna se ordentligt samt springa/gå i bekväma skor så att jag slipper förstöra min rygg, få ont i fötterna och så vidare. Men vi får väl se hur det blir. Att hämta linserna är prio ett i alla fall.

Påtal om något helt annat så sa jag ju för ett tag sedan att jag skulle visa er lite bilder från påsken så nu, inte alls sådär två veckor senare, så ska ni få se haha:


Sååå! 🙂 Men nu sörrni så ska jag ta och kila om jag ska hinna ta en promenad, duscha, diska och käka innan fem! Skriver kanske senare idag, men jag tänker inte lova något för nuförtiden så går mina planera sällan i lås. Typiskt nog. Anyway, ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *