Tall trees

Seether – Tonight

Hejhej! Tänkte bara köra på en snabb uppdatering och lägga upp bilder på de senaste inköpen. Har dock inte hunnit få bild på de två böckerna jag köpte i.. igår. Tror jag i alla fall att det var. Den ena boken är en bok om choklad, och jag måste nog säga att det antagligen är den bästa chokladboken som jag äger (eftersom att jag är så galen i receptböcker, och dessutom galen i choklad, så har jag nog närmare 5-6 böcker om bara chokladrecept osv.). Hursomhelst så ska jag fixa en bild på dom tills imorgon, promise! 🙂


Påtal om choklad så köpte jag Anthon Bergs chokladägg idag när jag var en vända på Will’ys, mmmmm! Ikväll blir det jag och chokladäggen framför tv:n! Lots of löööööve!

Jaja. Idag så har jag knappt gjort någonting.. fick spenderat 2,5h på vårdcentralen för ditten och datten och inte blev jag överdrivet mycket klokare (usch jag är inte nöjd med läkarna där, i alla fall inte de två jag jämt får..). Annars så har jag varit hemma hos plutten, as usual, och tagit det lugnt. Steg upp kvart över sex imorse men vid sju så bestämdes det att jag inte skulle jobba idag (mår inte så bra just nu).

Nu väntar jag på att Isac ska komma hem från träningen så att vi kan gå ner till Willy’s och handla lite mat. Det är en av våra paraktiviteter förstår ni. Hö-höö.. haha nämen skämt åsido så tycker jag faktiskt att det är roligt att handla mat (speciellt med min man) då man liksom.. får komma ut och röra på sig och dessutom.. handla. Och sen så är det faktiskt så att jag kommer från “landet”, dvs. Skäret osv., vilket innebär att man inte bara kan gå ut hux flux och handla det man behöver för stunden. Närmaste affär är typ Coop/Konsum i Ljungskile eller Torp, men det känns inget vidare att gå dit liksom. Fast det roliga med att handla mat är att man liksom kommer ut och träffar folk också (skyller denna pinsamma sanningen, återigen, på att jag inte är från stan). Och även om man inte träffar folk på typ “ta kontakt och snackliera en stund”-viset så får man åtminstone se människor och så blir man liksom en del av.. världen. Istället för att gå ut på åkern hemma på Skäret och hoppas på att få se ett rådjur. Mer socialt än så blir det knappast. Ja.. usch nu driver jag iväg hehe. Om inte annat så ska plutten och jag köpa nya disktrasor och en ny diskborste, och det ska bli kul att välja en ny färg! 😀 Man ska glädjas åt det lilla! Haha åh kära någon..

Jamen så att.. eeeh…

Haha jaja.. nu ska jag faktiskt ta och avsluta för jag tänkte hinna med att diska lite innan plutten kommer (även om det är hans diskdag hää *duktig tjeeeej*). Ha det så bra allesammans! Godkväll och godnatt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *