Round it goes

Martin – (Du Ar Sa) Yeah Yeah, Wow Wow (haha Harrys i fredags, skaka rumpaaa)

Goddag kära vänner! Hur är det med er? Med mig är det i alla fall alldeles finfint! Sitter hemma hos Isac och chillar (vart annars hihi?).. Är ledig från jobbet idag så här ska det nu fixas och donas! Tänkte bland annat hinna med att diska det gigantiska berget med disk som står på köksbänken, renbädda och så kanske till och med baka något. Men vi får se hur det blir med det sistnämnda.. det är ju så tråkigt att baka något som jag kan äta nu när Isac går på diet (kul att möla i sig allt själv liksom), så det blir väl att jag eventuellt bakar något med vete osv. i, men jag vet inte riktigt vem jag ska ge bort det till..? Någon som är sugen på lite godsaker? Hojta till då, för det suger i min baktarm (HAHA det lät skoj).

Utöver lite viktiga saker så tänkte jag shoppa lite saker över internet idag. Har redan beställt hem ett tjusigt armband men är gött sugen på många andra käcka saker som jag har hittat nu under morgonen.. ska bara räkna lite på det först, hää.

Annars då? Jovars, dagarna som har gått sen sist har vart späckade med jobb, mys och vänner. Har jobbat på JetPrint hela veckan och i lördags stod jag i garderoben på Högan. Firade bästaste Isak i fredags och igår så tog jag och Isac (två olika snubbar, jaa) det lugnt.. vi vek tvätt, myste, käkade på balkongen, spelade schack osv.. wää me like! 🙂 Njet, nu ska jag ta och göra mig i ordning för ska strax möta upp Cissi vid Lejas för att fikusilera en stund, alltför längesedan sist så det ska bli riktigt skoj! Men ha det så bra allihopa! Puussss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *