Out of control

Arja Saijonmaa – Högt över havet (ååh en gammal favorit)

Godkväll! Hihi blev så glad när Arjas låt slumpades fram i min stora spellista, en riktig gammal goding som jag älskade när jag var liten. Man blir ju så glad av den ju! 😀 Hursomhelst.. idag har jag faktiskt känt mig riktigt duktig! Eller ah.. har fått gjort en del saker som jag hade på min “to do”-lista i alla fall. Har fortfarande en del grejer kvar att göra men idag fick jag åtminstone avklarat en arbetsdags (7-16) samt ett besök hos min optiker (snackat med henne om mina linser samt beställt nya provlinser), plockat in diskad disk, fått diskat “ny” disk, vikt lite tvätt och lagat lunch inför imorgon (jag är ju så grymme dålig på att ta tag i det där med lunch.. det blir jämt typ ett äpple och en proteindrink typ) så det känns ändå som en helt okej dag faktiskt. 🙂 Och nu mina vänner så blir det macka och kaffe framför tv:n (Supernatural såklart hää) med Isac, hur himla bäst??

Btw så tror jag nog att jag inte har nämnt en underbar upptäckt jag gjorde förra veckan, så nu ska ni få höra (läsa): jo jag var, som vanligt, på Willy’s och strosade runt och sådär helt random så bestämde jag mig för att kolla in tidningsutbudet som dom har. Och vet ni vad? Jag hittade den mest underbaraste tidning, en riktig Alix-tidning. Blev helt sprallig i hela kroppen när jag såg den och väl hemma när jag läste den så blev jag allt annat än besviken, snarare riktigt förtjust. 😀 Anyway så har ni das mirakel här:


Hur i hela friden har jag missat denna tidningen (Hembakat alltså, de andra tidningarna kan ta sig! hää nädå men Hembakat slår alla tidningar med hästlängder. Uuj, snacka om att man kan glädjas åt det lilla och vara så kräääjzii-intresserad av något..) hela mitt liv (okej, kanske inte hela mitt liv.. men ett bra tag säkert)?? Bästa någonsin och jag ska minsann signa up mig på en prenumeration imorgon (och med det erbjudandet som ja ska ta så får man även med ett kakfat hihi)! TOTAL LYCKA! Och jag vet, jag är lite tantig (antar att låten jag la upp spär på det ännu mer). Har hört det förr och lär få höra det igen.. men whatever, det är väl min stil liksom. ^^ Fick ju höra i helgen att jag antagligen är den tantigaste 20-åringen som finns (men wtf det kan ju inte stämma liksom, jag är ju inte tjugo änna häää). Påtal om helgen så kan jag nog knåpa ihop lite bilder tills imorgon så att ni kan få se helgen i picseli-pics, käckt va?

Well yeah.. nu är det dags för kaffe och så! Godnatt gott folk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *