So far away

I wanna marry my stalker..

Ååh har haft det gött gott det senaste! Sjeego med stress och minnet är sämst men annars har allt varit bra hehe. Det har blivit jobb hela veckan på Jetan, shopping på Blomsterlandet, städning, måååånga avsnitt av Supernatural osv.. Påskafton bestod av lunch vid tolv med mami Isacson, broder Robin & Martin och sen blev det middag och tårta hemma på Skäret från fyra till elva med tjocka familjen och morfar. Det blev minsann en lång afton, somnade halv fyra efter några avsnitt Supaaah. Igår fick jag träffat min finaste Hanna över en promenad och idag blev det en gött spurtig promenix med Isacs mamma. Dessutom så gick jag och Isac från jobbet varje dag förra veckan.. mhmm det ni, känns riktigt bra! 🙂 Imorgon väntas jobb på Jet Print och efter det blir det Torp med Danneman, det ska inhandlas löparskor och så blir det ett besök hos optikern. Helt sjukt irriterande att mina ögon inte vill samarbeta med linserna och mig..


Nu ska jag snart hoppa i säng.. börjar jobba sju imorgon så får gå upp rätt så tidigt. Fast tänkte faktiskt vänta på att plutten ska bli färdig med spelandet först, för jag vill ju gå och lägga mig med han liksom. ^^ Men nää nu ska jag ta och fixa med lite bilder. Puuuuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *