Tired of being sorry

Die Alpenkracher – Ich bin dein Gummibär

Tjeeeena!! Alldeles för längesedan sist, usch på mig. Hursomhelst så sitter jag just nu och dricker en smaskig kopp kaffe framför datorn och vilar efter en dag på Jetan. Det har varit full rulle med hard work work de senaste veckorna då jag nu har tre jobb att sköta (Ad Medicus, Jet Print, Höga C) och med detta har jag vart gött trött och haft no life typ (eller så har jag haft så mycket life att jag helt enkelt inte hunnit med datorn bara). Anyway så har det blivit (efter jobb/helger) många fina dagar med solsken, promenader, shopping, fikor, fest och massa mys med familj och vänner.

I brist på annat osv. och för att få det gjort hehe så tänkte jag nu visa er inköpen från mars månad:


1. Har inte köpt aaaallt helt själv.
2. Ingen av plaggen är från Kappahl, men det var en enda galgen jag hade nära till hands när jag skulle fotografera kläderna. Det mesta är för övrigt köpt på H&M, Gina Tricot, Cubus och Åhléns.

Oj kära någon.. det blev visst en del bilder och med andra ord också en del köp.. hehe. Jaja så kan det vara, behövde faktiskt lite nytt och jag är galet nöjd med allt som nu finns i min garderob och i Isacs lägenhet hihi. ^^ Är helt kär i allt typ! Men nje nu hinner jag faktiskt inte skriva mer för plutten kommer hem vilken sekund som helst och då ska vi kolla Supernatural och sen ska jag dejta John Blund (är så gött trött redan nu och imorgon blir det jobb 07.00 så aaaaah..)! Men see yaa mina vänner (ska skriva oftare, promise), ha det så bra så länge ppppoooss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *