Bite my lip

Ramones – Sheena Is A Punk Rocker

Godmorgon! Åh, det är typ världens finaste väder idag! Blir typ genomlycklig av att bara titta ut genom fönstret. ^^ Och att få sötaste sms:et på det gjorde min morgon ännu bättre. Wii!

Ska snart pallra mig ner till Vårdcentralen pga. orsaker och sen blir det jobb, möte, sola och promenad. Fick mig en go promenad i det fina vädret igår också, så härligt att äntligen få komma ut och röra på sig igen (för er som inte hänger med så har jag varit sjuk i typ fem dagar och har knappt orkat någonting)! Men nää detta har jag egentligen inte tid för.. jag måste skynda på så att jag inte får kölapp nummer 37 typ. Ska satsa på en lapp mellan 1-5, hmm.. Well jag får skriva mer när jag kommer hem sen (hem?). Pusssheej ha en bra dag allihopa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *