What I want

Hot Action Cop – Fever For The Flava

Är hemma på Skäret och besöker mina kära föräldrar. “Besöker”. Skrev jag verkligen så? Det känns knepigt. Okej.. såhär är det i alla fall; jag är hemma på Skäret för första gången på typ en vecka, men bor här gör jag ju ändå. Typ.

I alla fall så insåg jag nu när jag kom hem att jag verkligen, verkligen, veeerkligen har saknat Skäret. Har saknat mammsen, pappsen och lillen, har saknat naturen, har saknat huset, har saknat blommorna som finns överallt (host host) och har verkligen saknat mitt fina rosa rum. Kära någon vad jag inte får min dos av mig längre, inte okej. Så fort jag kom hem idag så la jag mig i sängen och insöp den ljusa och rosa miljön. Åååh.

Jaja, nu ska jag inte sitta framför datorn en massa när jag äntligen har fått komma hem. Fast mamma och pappa har faktiskt varit på promenad så jag passade på medan dom ändå var borta (själv är jag sjuk i typ flussan eller något så kan inte riktigt vara med på hurtiga promenixer så att säga). I alla fall så kom dom precis in igen så nu ska vi fika kaffe och macka ute i solen, snacka om att smaka på livet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *