Before I forget

The Boppers – Kissing In The Moonlight

Some ties are simply.. meant to be.

Magont from hell och seg i kroppen, inte alls roligt.. nooppe.. Skulle egentligen jobba idag men har fått bytt till en annan dag istället för såhär kan jag i alla fall inte arbeta, skulle inte fått ett jota gjort. Så nu sitter jag istället i myskläder framför både tv:n och datorn (känns bra haha) med en kopp kaffe vid sidan om, vilket ändå är helt okej, men jag hade gärna känt mig lite piggare. Det hade inte varit jättefel, liksom..

Har insett att det var väldigt längesedan jag skrev i bloggen sist och detta har jag några olika förklaringar till. Dels så har jag inte haft tid, vilket har berott på jobb, fikor, vänner och annat käckt och sen har jag inte haft världens lust heller. Dessutom så har jag varit hemma litegrann och då har jag haft datorn kvar hos Isac och utan den (utan alla bilder osv) så blir bloggandet inte lika roligt. Hursomhelst så kände jag att det var dags nu (när jag ändå har tid).

Istället för att göra världens inlägg nu och skriva om allt som jag har gjort in i minsta detalj så tänkte jag istället bara dra en (på riktigt) kort sammanfattning. Under de senaste elva dagarna har jag hunnit med smaskiga fikor med goa vänner, en bra utgång, sleepover med Hannis, fina promenader med familjen ute i det vackra vädret, fotografering, massa mysigt mys med plutten, Torp med Corne och Överby med mamma (fick handlat en heeel del fint). Har fått gjort en del nytta också, bland annat avslutat företagskontot med Malin och skaffat mig ett till jobb. Ja, det ni! Tror ingenting slår de senaste dagarna, jag har faktiskt haft det förjädra gött och underbart! Åh, lycka. ♥


Hmm, en del bilder blev det visst (otippat).. men å andra sidan så har jag ju faktiskt inte skrivit på ett tag/lagt upp bilder så det får väl ses som en kompensation.

Fredagen förra veckan var nog nästan allra bäst.. fick bästaste morgonmyset med plutten, premiärfikade med Daniel på Wayne’s, gick en promenad i det superfina vädret, pratade med Christian i telefon, shoppade med Corne och sen blev det fredagsmys med familjen hemma på Skäret (utan Chris dock, men fick i alla fall ett givande telefonsamtal med han tidigare under dagen). Fick med det finaste, det bästa av två världar typ.

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sen pallra min tjocka rumpa till köket så att disken som ligger där och tär på min själ kan försvinna. Förresten så var det otroligt skönt att äntligen få skriva av sig, tänka sig att det är så befriande och skojsigt. Men nej nu får jag ta och avsluta. Ha det bra käraste vänner och hoppas ni har en riktigt fin dag! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *