Gonna take a lie

The Connells – ’74-’75

Helloj gott folk! Nu var det visst ett bra tag sedan jag skrev sist och det värsta är att jag inte har någon direkt tid att skriva nu heller..

Men lite kvickt om vad som har hänt det senaste: förra fredagen så blev det bland annat shopping på Torp med mamma och mys med Isac (hade för övrigt namnsdag då så fick en smarrig box med vita Lindorkulor av plutten). I lördags fyllde Isac år och då blev det mys, paketöpping, fika med hans familj och sen på kvällen skulle han ut så jag åkte hem till Skäret och myste. På söndagen så hade vi familjemys hemma på Skäret med hela tjocka familjen; promenad ute i solen och fotografering, middag och mycket skratt. Åkte in till Isac sen på kvällen och väl där blev det tv-tittande osv.. Umm jaa, det var helgen det.

I måndags blev det jobb på Ad Medicus och likaså på tisdag och onsdag. Igår och idag blev det dock jobb på Jetan. I måndags fikade jag även med Danneman och med mig till han hade jag massa kakor & drömtårta och i tisdags efter jobbet hade jag en superawesome och bäst fika/promenad med bästaste Hanna. ♥ I onsdags blev det “bara” häng hemma hos Isac efter jobbet och igår hämtade Anders mig när jag slutade och då blev det barnpassning pang på. Jag och lille Tim tog oss en runda på stan och stannade bland annat till på EH där vi satt en stund med Daniel, Janina, Marcus och Julia (en jädrigt salig blandning men ack så kul, synd bara att Tim var så gött trött haha). Pallrade oss hem efter någon timma och sen vid nio var barnpassningen över och då gick jag upp till plutten och somnade bums haha. ^^


Idag efter jobbet så åkte jag och Isac hem till han och väl hemma blev det lite mys, käk och kaffe på balkongen i solen, wiii! Nää vad jag rabblar upp allt som har hänt, ett inte alls roligt inlägg faktiskt. Men har varken tid att fylla ut eller ändra nu, måste verkligen fixa mig inför ikväll. Om en timma så ska jag nämligen dra hemifrån för ikväll blir det utgång med tjejerna! Ska bli så galet kul, som jag har längtat! ^^ Men aah.. jag får nog ta och skriva lite mer imorgon istället. Ha det så bra allihopa så höreeees vi! 😉 Pusspuss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *