The way you make me feel

Blindside – Painting

You make my heart stop, you make it race. I feel like I can fly when I stand next to you.. ♥

Som vanligt så kretsar mitt liv kring mat och som vanligt så är jag hungrig. Som vanligt har jag såklart bakat en massa och som vanligt så har jag inte lagat någon mat för idag eller lunch för imorgon. Och apropå som vanligt (fast inte kring mat) så är jag som vanligt fnööösetorr på händerna pga. kyla, vatten och diskmedel, gött irriterande då jag hatar torra händer. Well yeah.. då var det sagt.

På tal om ingenting så kan jag kort och gott tala om att helgen har bjudit på en sväng till Vargön, middag med Isacs familj, matshopping, tv och mys. Kom hem från stan igår och sov hemma då så att jag kunde vara med och fira käraste mami idag på morgonen (hon fyller alltså år idag då för er som inte förstod det). Gick upp så tidigt som tjugo i sex idag men har inte åstadkommit så mycket med dagen mer än att kolla tv, greja på datorn och baka. Fick i och för sig bakat en hel del; kladdmuffins, kolakakor och drömtårta och sen blev det även en liten mix av rice crispies och vit choklad. Nam nam! Så nu finns det lite att äta av sen vid fikan när familjen och Isac kommer hit. Anyway så skulle jag ha jobbat idag men mitt huvud strular så jag stannade hemma.. hade en pissedag igår på grund av bihåle- och huvudvärk och det håller tydligen i sig och vill förpesta idag också. INTE okej. Fast jag känner på mig att denna dagen kommer att bli femtioelvahundra gånger bättre än igår för ikväll får jag mysa med min plutt. 😉 :*


Ååååh en massa pussar till världens bästa mamma, dels för att hon fyller år idag, dels för att det är alla hjärtans dag och dels för att hon helt enkelt är världens bästa mamma och en av mina bästa vänner. ♥

Nepp back to reality haha.. nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite innan fikan. Ha det så bra gott folk och glad alla hjärtans dag på er (eller hur säger man?)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *