Long walk home

Markus Krunegård – Everybody Hurts

Hallojsan! En lördag som denna så är jag hemma på Skäret en sväng, det ni! Gick upp kvart i åtta imorse för att ta bussen hem vid halv nio (men ska såklart tillbaka till stan sen hää). Sitter i alla fall i köket och funderar över vad jag ska äta för mat idag haha. Och apropå mat så:


Här har ni min nya kärlek. ♥ Fattar inte att jag inte har upptäckt Verums drickyoghurt tidigare!? Väldigt mumma att ha som mellanmål eller till typ lunch osv.. 😀 Skogsbär & vanilj är absolut min favoritsmak men jordgubb & hallon går ner lätt det också. ^^ For your information liksom..

I tisdags fikade jag med Janina och sen blev det mys och film med Isac. I onsdags 1,5h jobb på Ad Medicus och sen hopp-in-jobb på Jet Print tills fyra och efter jobbet blev det häng hos Isac as usual typ hähä. Torsdagen bjöd på jobb sju till fyra, mys med I och sen mys med Malleballe som sov över hos moi. Wiii! I fredags hängde jag och Malin hemma hos mig, vi drack typ sju liter kaffe och snackade livet tills vi, vid två, drog in till stan. Shoppade täcke och käk med Isac och sen blev det Star Wars på bio med Janina och Maja (första gången jag såg den filmen), chill på Högan med Janina, Amanda och Johanna och sen somnade jag gott i det nya täcket med Isac hemma hos han. 😀

På tal om typ täcke (det vill säga en typ investering-för-ett-bra-liv-grej) så drog jag fram lite grejer från mina flyttlådor idag, har bland annat rotat fram en kaffebryggare, blender och lite annat käckt. Blendern är jag extra exalterad över. 😀 Aja, nu är det kaffe med mamma och pappa som gäller och sen blir det dammsugning, uppfräschning och myyyyyyyys. Ha en awesome helg allihopa! Puss och kram julbanan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *