Secrets rise

Doris – Did You Give The World Some Love Today, Baby?

We don’t
get to pick who we fall in love with, and it doesn’t happen like it should.

Sitter hemma på Skäret i lugn och ro och njuter lite av livet, inte alls fel. Gick upp strax innan tio precis lagom så att jag kunde se gårdagens repris av Grey’s anatomy och sen satte jag mig och stickade litegranna på två av mina stickningar medan jag lyssnade på P3 (vilket jag i och för sig fortfarande gör). Håller på att göra hundraelva olika halsdukar typ haha, har liksom en stickning hos Isac och typ fem stycken här hemma.

Anyway. Igår vaknade jag upp i stan, kollade Grey’s, tog bussen hem, bakade kladdkaka, fikade hemma på Skäret med käraste Cissi och modellade med Marcus. Kallt som satan var det att bli fotograferad i linne ute på Skäretbryggan, uuh-huuh. Ska dock modella på nytt nästa vecka och då blir det under dagen i dagsljus så att det blir lite lättare att få bra bilder. Fast det lär ju vara kallt då med.. men då kan jag i alla fall förbereda mig med kaffe eller typ o’boy på termos så att man kan värma upp sig lite emellan hähää. 😉


Har hunnit med en hel del den senaste veckan. Det har varit mycket jobb, en del träning, lite fikor och gosigt mys. En oväntad lapp på jobbet gjorde min dag häromdagen, den överraskande uppskattningen är då alltid den bästa. ^^


Idag ska jag städa rummet lite och dammsuga huset innan jag sen ska in till stan för att fika (vad annars?) med Janina. I veckan väntas kalas, mys och viktigheter med Malin, eventuellt utgång och förhoppningsvis träning. Imorgon är det för övrigt, fortfarande enligt temadagar, “Clean Out Your Computer”-dagen och “Jobba hemma”-dagen haha. Käckt va? Fast jag ska jobba på kontoret såklart. På tal om ingenting så blev jag så grymme sugen på pannkakor igår och funderar nästan starkt på att göra ett par.. men behöver dra ner lite på allt det där onyttiga nu ett tag, har blivit lite onormalt mycket det senaste. Har till exempel ätit pizza tre gånger under två månader, och jag käkar typ pizza en gång i halvåret max (men det har ju också varit så sinnessjukt gott nam nam). Jaja, det är väl inte hela världen men det tåls att strukturera om lite innan det blir too late och jag äts upp av mig själv MOHAHAHA. Haha nämen ah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *